Nieuws

Voorjaarscompetitie☀️

Maandag 29 mei

Heerlijke laatste competitiedag op het park dit weekend!☀️ Er zijn al kampioenen (gefeliciteerd!), bijna kampioenen en ‘misschien’ kampioenen….voor iedereen die nog niet klaar is; heel veel plezier en succes de laatste competitie dagen! 💪🎾

Lees meer

ITL Paard Veulen toernooi

Woensdag 17 mei

 Zin in een gezellige middag?
Wedstrijdjes tennissen met vader, moeder, (klein-)kind of ander niet leeftijdsgenootje? Misschien zelfs wel een prijs in de wacht slepen? Kom dan 10 juni 2023 naar het ITL Paard Veulen toernooi van 12 uur tot ongeveer 5 uur, iedereen is welkom!

Opgeven kan tot 27 mei via: paardveulen@itl-tennis.nl

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

09
jun

Voorjaarscompetitie

19:00 – 23:00
26
jun

Toss-tennis

13:00 – 15:00
29
jun

De Derde Helft

09:30 – 12:00
Toon volledige agenda

Sponsornieuws

Sponsoring bij ITL

Donderdag 12 april 2018

Sponsors geven een vereniging de mogelijkheid om net dat beetje extra te doen wat je anders niet zou kunnen. Denk hierbij aan ons jeugdkamp, prijzen bij toernooien, een mooi buitenzitje, lekkere broodjes tijdens een toernooi, een nieuwe tuinhuis/opslaghok. Zonder sponsoren is het niet mogelijk om een vereniging draaiende te houden, wij zijn trots op onze sponsoren! En wat kunnen wij doen voor u?...

Lees meer

Sponsorpakketten 12e Provincietoernooi!

Woensdag 17 mei

Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die ons wat extra willen ondersteunen bij de organisatie van het 12e Provincietoernooi 1 juli - 9 juli 2023 en daarom hebben we een paar mooie acties bedacht.

We hebben verschillende sponsorpakketten die je kunt afnemen die specifiek rondom het 12e Provincietoernooi gelden en er is de mogelijkheid om deze week een tennisbaan een eigen naam te geven!

 

Lees meer

Samenwerking Sport Medisch Centrum Flevoland en ITL

Dinsdag 19 januari 2021

Eind 2020 hebben het Sport Medisch Centrum Flevoland en ITL tennis elkaar gevonden in een samenwerkingsverband. De komende periode zal het SMC leden en de club ondersteunen op het gebied van preventie en revalidatie maar ook voor kennisoverdracht op het gebied van training, leefstijl en voeding.

Lees meer
Toon al het sponsornieuws

Baanstatus

Witte banen…

Donderdag 19 januari

De dag begon mooi maar om 20:00u was het uit met de pret. Het levert mooie plaatjes op maar zelfs voor de die-hard wintercompetitiespeler is het niet meer te doen wanneer de baan 1 witte lap wordt. De lessers maken wel hun les nog even af …😉

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze gezellige vereniging TV ITL! Er worden bij ITL voor en door vrijwilligers verschillende activiteiten georganiseerd voor leden van jong tot oud. Bij onze vereniging is er plek voor iedereen recreatief en prestatief. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Op de website onder het menu senioren en junioren vind je informatie over activiteiten binnen en buiten de club. Onder het menu vereniging vind je meer informatie over onze vereniging en de contributie van verschillende lidmaatschappen en eventuele acties. Lijkt het je leuk om les te nemen en wil je hier meer informatie over, mail dan naar rogier@kinttennis.nl. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden van lidmaatschap, mail dan naar ledenadministratie@itl-tennis.nl.

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Ben je al overtuigd? Word lid.

Meer over de club