Nieuws

Herstart van De Derde Helft 2 juli

Zaterdag 27 juni

Op donderdag 2 juli gaat tennisvereniging ITL weer herstarten met “De Derde Helft”, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij. De Derde Helft heeft als doel de sportkantine een nieuwe functie te geven. Op deze plek kunnen 55-plussers elkaar buiten ontmoeten voor activiteiten en een kopje koffie op het terras met een goed gesprek.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

06
jul

Toss-tennis

13:00 – 15:00
08
jul

Toss-tennis

10:00 – 12:00
09
jul

De Derde Helft

08:30 – 12:00
10
jul

Toss-tennis

13:00 – 15:00
10
jul

Toss-tennis

19:30 – 22:00
Toon volledige agenda

Sponsornieuws

Sponsoring bij ITL

Donderdag 12 april 2018

Sponsors geven een vereniging de mogelijkheid om net dat beetje extra te doen wat je anders niet zou kunnen. Denk hierbij aan ons jeugdkamp, prijzen bij toernooien, een mooi buitenzitje, lekkere broodjes tijdens een toernooi, een nieuwe tuinhuis/opslaghok. Zonder sponsoren is het niet mogelijk om een vereniging draaiende te houden, wij zijn trots op onze sponsoren! En wat kunnen wij doen voor u?...

Lees meer

Garden Trade Center Sierbestrating

Dinsdag 30 juni
GTC

Het park is weer geknipt en geschoren door GTC. Zo kunnen we weer netjes starten op 1 juli als de kantine weer open gaat en inloop weer toegestaan is op het park.

Toon al het sponsornieuws

Baanstatus

Baanonderhoud

Dinsdag 19 mei

Ook dit is parkbeheer........Credits in dit geval volledig naar P.vd.W. te L. (chef windvanger 😊) En eindelijk weer eens op superdroge banen in volle zon kunnen borstelen en naslepen.......was ff nodig.

Fijne tennisweek mede namens Peter.

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Sponsoren

Facebook