Nieuws

Paard-veulen toernooi

Zondag 2 februari

Save the date! Zondag 22 maart a.s. organiseren wij voor alle leden, jong en oud en alle tennisniveaus een gezellig Paard-veulen toernooi!

 

Lees meer

De Derde Helft - uitnodiging

Zondag 2 februari

Graag nodigen tennisvereniging ITL, het Nationaal Ouderenfonds en Sportbedrijf Lelystad u uit om aanwezig te zijn bij de netwerkbijeenkomst “Samenwerken naar De Derde Helft” op maandag 10 februari van 12.00 – 13.30 uur in de kantine van ITL.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

24
feb

inlooptennis

13:00 – 15:00
25
feb

ITL Winter dubbel competitie senioren

19:30 – 22:30
26
feb

Koffietennis

10:00 – 12:00
27
feb

ITL Winter dubbel competitie senioren

19:30 – 22:30
28
feb

Inlooptennis

13:00 – 15:00
Toon volledige agenda

Jeugd

Competitie spelen

Maandag 27 augustus 2018

Bij ITL geven we de leden de mogelijkheid om aan zo ongeveer elk type competitie dat door de KNLTB wordt georganiseerd mee te doen. Zo hebben we de voorjaar-, de zomeravond en de najaarscompetitie voor alle leeftijdscategorieen. Ook aan de Worldtour Rood en Oranje kun je worden ingeschreven. Interesse? Neem contact op met de TC of de JC voor de mogelijkheden.

Introductie jeugd

Donderdag 12 april 2018

Bij ITL hebben we ook een hoop jeugdleden. De meeste daarvan lessen ook bij onze tennisleraar Rogier Kint. Ook zonder les kun je echter lid worden. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om je op te geven voor een proefles. We weten zeker dat je het leuk zult vinden.

Toon al het jeugdnieuws

Sponsornieuws

Simply Outlet

Maandag 6 mei 2019

Het rolluik op het terras dat stuk was, is op donderdag 24 april gratis gerepareerd door onze sponsor Simply Outlet. Daar zijn we trots op!

Lees meer

Sponsoring bij ITL

Donderdag 12 april 2018

Sponsors geven een vereniging altijd de mogelijkheid om net dat beetje extra te doen wat je anders niet zou kunnen. Denk hierbij aan ons jeugdkamp, prijzen bij toernooien, een mooi buitenzitje, lekker broodjes, een nieuwe tuinhuis/opslaghok. Om die reden is het ook eigenlijk moeilijk om 'standaard' sponsorpakketten samen te stellen. Eigenlijk zijn alle sponsorpakketten daardoor op maat. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op via bestuur@itl-tennis.nl.

Toon al het sponsornieuws

Baanstatus

Storm?

Zondag 9 februari

Stilte voor de storm .....Code Oranje ? Peter en ondergetekende gaan zo even naar de banen om alles ( met name de banken op de banen ) wat beschutter plekje te geven. Mochten er nog mensen VOOR de storm gaan tennissen, dan svp niets verplaatsen.... Morgen tijdens de 3e helft danwel inlooptennis kunnen we het weer terugzetten.
Mede namens Peter fijne zondag all en.....scheerlijnen vast 🤣 FRANS

Lees meer

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Sponsoren

Facebook