Nieuws

Clubkampioenschappen 2020

Maandag 6 juli

Hallo leden van ITL!

Het is misschien al bekend maar er mogen weer tenniswedstrijden gespeeld worden. Daarom hebben wij bij ITL besloten om de Clubkampioenschappen enkel en dubbel 2020 te gaan organiseren. Wij hebben er veel zin in en wij hopen dat jullie er ook weer veel zin in hebben om mee te doen.

 

Lees meer

Herstart van De Derde Helft 2 juli

Zaterdag 27 juni

Op donderdag 2 juli gaat tennisvereniging ITL weer herstarten met “De Derde Helft”, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij. De Derde Helft heeft als doel de sportkantine een nieuwe functie te geven. Op deze plek kunnen 55-plussers elkaar buiten ontmoeten voor activiteiten en een kopje koffie op het terras met een goed gesprek.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

08
jul

Toss-tennis

10:00 – 12:00
09
jul

De Derde Helft

08:30 – 12:00
10
jul

Toss-tennis

13:00 – 15:00
10
jul

Toss-tennis

19:30 – 22:00
13
jul

Toss-tennis

13:00 – 15:00
Toon volledige agenda

Sponsornieuws

Sponsoring bij ITL

Donderdag 12 april 2018

Sponsors geven een vereniging de mogelijkheid om net dat beetje extra te doen wat je anders niet zou kunnen. Denk hierbij aan ons jeugdkamp, prijzen bij toernooien, een mooi buitenzitje, lekkere broodjes tijdens een toernooi, een nieuwe tuinhuis/opslaghok. Zonder sponsoren is het niet mogelijk om een vereniging draaiende te houden, wij zijn trots op onze sponsoren! En wat kunnen wij doen voor u?...

Lees meer

Garden Trade Center Sierbestrating

Dinsdag 30 juni
GTC

Het park is weer geknipt en geschoren door GTC. Zo kunnen we weer netjes starten op 1 juli als de kantine weer open gaat en inloop weer toegestaan is op het park.

Toon al het sponsornieuws

Baanstatus

Baanonderhoud

Dinsdag 19 mei

Ook dit is parkbeheer........Credits in dit geval volledig naar P.vd.W. te L. (chef windvanger 😊) En eindelijk weer eens op superdroge banen in volle zon kunnen borstelen en naslepen.......was ff nodig.

Fijne tennisweek mede namens Peter.

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze gezellige vereniging TV ITL! Er worden bij ITL voor en door vrijwilligers verschillende activiteiten georganiseerd voor leden van jong tot oud. Bij onze vereniging is er plek voor iedereen recreatief en prestatief. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Op de website onder het menu senioren en junioren vind je informatie over activiteiten binnen en buiten de club. Onder het menu vereniging vind je meer informatie over onze vereniging en de contributie van verschillende lidmaatschappen en eventuele acties. Lijkt het je leuk om les te nemen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een proefles te volgen. De eerste 2 proeflessen zijn bij ITL altijd gratis. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden van lidmaatschap. lessen of eventuele acties mail dan naar bestuur@itl-tennis.nl.

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Ben je al overtuigd? Word lid.

Meer over de club