Nieuws

Banen open

Maandag 2 december

Het park is weer open.

Banen gesloten

Zondag 1 december

In verband met nachtvorst en de daardoor ontstane gladheid en opdooi zijn de banen vandaag tot nader order gesloten.

Toon al het nieuws

Agenda

06
dec

Inlooptennis

13:00 – 15:00
06
dec

Klaverjassen

20:00
06
dec

Wilde Mix

20:00 – 23:00
08
dec

ITL Winter dubbel competitie senioren

11:00 – 16:00
09
dec

inlooptennis

13:00 – 15:00
Toon volledige agenda

Jeugd

Competitie spelen

Maandag 27 augustus 2018

Bij ITL geven we de leden de mogelijkheid om aan zo ongeveer elk type competitie dat door de KNLTB wordt georganiseerd mee te doen. Zo hebben we de voorjaar-, de zomeravond en de najaarscompetitie voor alle leeftijdscategorieen. Ook aan de Worldtour Rood en Oranje kun je worden ingeschreven. Interesse? Neem contact op met de TC of de JC voor de mogelijkheden.

Introductie jeugd

Donderdag 12 april 2018

Bij ITL hebben we ook een hoop jeugdleden. De meeste daarvan lessen ook bij onze tennisleraar Rogier Kint. Ook zonder les kun je echter lid worden. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om je op te geven voor een proefles. We weten zeker dat je het leuk zult vinden.

Toon al het jeugdnieuws

Sponsornieuws

Simply Outlet

Maandag 6 mei

Het rolluik op het terras dat stuk was, is op donderdag 24 april gratis gerepareerd door onze sponsor Simply Outlet. Daar zijn we trots op!

Lees meer

Sponsoring bij ITL

Donderdag 12 april 2018

Sponsors geven een vereniging altijd de mogelijkheid om net dat beetje extra te doen wat je anders niet zou kunnen. Denk hierbij aan ons jeugdkamp, prijzen bij toernooien, een mooi buitenzitje, lekker broodjes, een nieuwe tuinhuis/opslaghok. Om die reden is het ook eigenlijk moeilijk om 'standaard' sponsorpakketten samen te stellen. Eigenlijk zijn alle sponsorpakketten daardoor op maat. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op via bestuur@itl-tennis.nl.

Toon al het sponsornieuws

Baanstatus

Banen open

Maandag 2 december

Het park is weer open.

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club